Workshops

Ervaar zelf onze kook workshops

Bekijk onze workshops en reserveer een workshop voor jouw gelegenheid en leer op authentieke wijze koken. De kook workshops zijn voor groepen vanaf 15 tot 100 personen. Mocht de groep afwijken neem dan contact met ons op.

De leukste workshops bij ons op de boederij

Bij de Cooking Farm kun je terecht voor allerlei soorten workshops. Wat dacht je van een pizza workshop, waar je zelf de lekkerste pizza’s maakt. Of wil je toch liever met een grote groep de outdoor cooking workshop doen?

Onze workshops zijn voor groot, klein en gecombineerde leeftijden. Naast onze workshop ruimte is het ook erg leuk om buiten te koken in een op hout gestoken stenen pizzaoven. In ons restaurant is er plaats voor meer dan 100 gasten. Daarnaast hebben we ook een mooie open keuken in onze boerderij. Plaats zat!

Workshops voor diverse gelegenheden

Het is erg leuk om een workshop te reserveren voor een familiedag, verjaardag, babyborrel, bruiloft of doopfeesten. Als je iets zoekt om samen te vieren op een plek waar de kindjes lekker kunnen spelen, dan ben je bij ons op het juiste adres! Buiten hebben wij een unieke boerderij beleving. 

Wij hebben een sfeervolle boeren binnenspeeltuin met binnen, en buitenterras. Tijdens een bezoek kun je de kinderen heerlijk laten spelen binnen en buiten op onze boerderij. Ondertussen geniet je zelf van de horeca en van elkaar met veilig zicht op de kinderen. Het is ook mogelijk om aan de hand van jouw wensen een food concept op maat te maken. Heeft u ideeën of wensen? Vragen staat vrij!